in2tennis logo 2023b

LERAREN

WIE ZIJN WIJ?
Graag stellen wij ons voor als tennisschool van TV Merlenhove, In2Tennis. Met een team van professionele tennisleraren verzorgen we de tennislessen voor alle leden van TV Merlenhove, van jong tot oud(-er). Op deze pagina, stellen we ons lerarenteam voor. Indien u, uw zoon of dochter tennisles wil, is dat uiteraard mogelijk en horen wij graag van u!
P.S. Niet op bovenstaande foto staan Koen Heupers en Marc Post.

Heeft u vragen, leuke ideeën en/of een opmerking, dan horen wij het graag via info@in2tennis.nl of bel met Petra Janssen, tel: 0626-470474.

Wij hebben er zin in en zien uw inschrijving graag tegemoet!

Petra Janssen 

“In 1988 behaalde ik op het Cios zowel mijn A- als B-licentie voor tennisleraren. Na 9 jaar tennisles te hebben gegeven op verschillende parken, lonkte de internetwereld en heb 10 jaar met veel plezier gewerkt op het gebied van marketing en communicatie. Na het krijgen van 3 kinderen, ben ik als ZZP-er parttime gaan werken in deze branche. ‘Bloed kruipt waar het niet gaan kan’ en miste de sportkant in mijn leven en ben weer terug in de wereld van ‘bal & racket’. Naast het geven van tennis- en padelles, ben ik bij In2Tennis en In2Padel verantwoordelijk voor de communicatie, organisatie en administratie. Het lesgeven aan kinderen en volwassenen die dezelfde sport leuk vinden als jijzelf, is een voorrecht om te kunnen doen.

Wie weet tot ziens op de tennis- of padelbaan!”

Koen Heupers

“Sinds 2010 ben ik werkzaam in de tennis wereld. Ik ben begonnen bij Xander van den Berg in de winkel met het bespannen en verkopen van tennisrackets. In 2016 heb ik mijn diploma tot tennisleraar behaald en ben ik tot 2020 actief geweest als tennisleraar. Zelf tennissen is het leukste wat er is, dit doe ik ook nog steeds veel. Ik speel competitie voor Zandvoort en speel op niveau 2. In 2020 heb ik Matchpoint23 opgericht met Wilko van der Meer in de Jan van Goyenstraat in Heemstede, dit is een Tennis en Padel speciaalzaak. Nu de winkel goed op poten staat kriebelt het lesgeven toch weer een beetje. Toen Petra mij vroeg om weer een avond les te gaan geven heb ik daarom volmondig JA gezegd!

Hopelijk tot op de baan!”

Marco Heemskerk

“Ik ben geboren in 1977 en tennis al zolang als ik me kan herinneren. Heb lesgegeven op een aantal parken in deze regio, waarvan de laatste 12 jaar op Bennebroek. Zelf heb ik ook altijd competitie gespeeld en heb zelf niveau 3. Het bijbrengen en enthousiasmeren van jeugd en senioren op de tennis- en padelbaan is mijn passie.”

Pauline van den Haak 

“Ik ben moeder van 3 kinderen, woon in Heemstede en ben werkzaam geweest op De Nieuwe Brug. Daar is de passie voor lesgeven mij bijgebracht door Bert-Jan Hendriksen. Mijn enthousiasme voor het tennisspel breng ik graag over op kinderen en volwassen in de vorm van lesgeven.

Tot ziens op het gravel!”

Peter Bouten 

“Al vanaf mijn twaalfde wist ik het! Ik ging tennisleraar worden. Zo gezegd zo gedaan… In 1985 heb ik de benodigde diploma’s gehaald op CIOS (opleiding voor sportdocenten). Daarna meteen begonnen bij TC Groenendaal, wat nu Tennisvereniging Merlenhove heet. Sindsdien full time tennisleraar en nog steeds met hetzelfde plezier. Nu weer terug op m’n oude stek. Hoe fijn is dat! Ik kijk erg uit naar de samenwerking met In2Tennis.

See you on court!!”

Alwin Schuurman 

“Ik ben al vele jaren lid van TV Merlenhove en heb vroeger veel tennisles gegeven. Op dit moment ben ik sportleraar op school en geef (inval-) lessen voor de tennisschool.

Tot snel op het mooiste park van Nederland!”

Megan Heesen

“Hallo, ik ben Megan Heesen en ik ben 27 jaar en ben 6 jaar geleden begonnen met het geven van tennislessen. Zelf tennis ik nu 24 jaar en speel ik competitie op de zaterdag in een vrouwenteam. De afgelopen 3 jaar heb ik fulltime gym op een basisschool gegeven aan de groepen 1 t/m 8. Vanaf de zomer 2023 zal je mij tegenkomen op Merlenhove om een aantal lessen te geven. Ik heb er veel zin in. Tot gauw!”

Philip ten Hamm

“Goedendag, mijn naam is Philip ten Hamm. Ik ben al meer dan 20 jaar tennistrainer op verschillende clubs. Ik ben begonnen op Popeye Gold Star als jonge jongen waar ik ook 10 jaar op hoog niveau competitie heb gespeeld. Ook heb ik nog 2 jaar fulltime gespeeld om te kijken waar mijn plafond lag maar helaas door een vroege schouder blessure dit moeten stoppen.
Daarna ben ik gaan studeren op de Johan Cruijff University (sport management). In de tussentijd was lesgeven mijn bijbaan maar na mijn studie kreeg ik direct een baan als hoofdtrainer aangeboden op het Arnolduspark. Deze heb ik aangenomen en zo ben ik het trainersvak ingerold. Naast het lesgeven heb ik ook mijn eigen bedrijf sport culture die sport events organiseert.
Hier zitten veel tennis events in maar ook andere sport events komen aan bod.

Naast mijn werk heb ik een heel mooi gezin waaronder mijn vrouw, Nina en 2 kinderen Evi en Mick. En onze nieuwste aanwinst Diego een labrador uit de jachtlijn.
Hiermee loop ik regelmatig langs Merlenhove in het Groenendaalse bos, want wij wonen aan de andere kant in de Rivierenbuurt.

Het is erg leuk om les te geven op Merlenhove ook omdat ik zelf al 12 jaar in Heemstede woon.

Tot op de tennisbaan!”

Marc Post

Ik ben op mijn elfde jaar begonnen met tennis en al snel opgenomen bij de tennisschool van Aad zwaan. Hij was o.a. coach van rolstoeltennis legende Esther Vergeer. Al snel werd ik toegelaten bij de tennisschool van Henk van Hulst. Waar ik onder andere speelde met Matwe Middelkoop, Sjeng Schalken, John van Lottum en vele andere toppers. Na 6 jaar daar getennist te hebben waarvan 4 jaar full time, besloot ik hiermee stoppen. Na een aantal jaar niet getennist te hebben heb ik de drive weer gevonden, nu mijn beide dochters Pleun 6 en Fie 4 aan het tennissen zijn.

Vroeger speelde ik hoofdklasse heren op zondag en nu zal ik af en toe invallen bij heren 1 van Merlenhove.

Toen ik gevraagd werd om les te geven bij Merlenhove, vond ik dat super leuk en ik doe het met veel plezier!
Ik kijk ernaar uit om dit nog lang te doen.
Tot op de tennisbaan!
Sportieve groet Marc