in2tennis logo 2023b

TV MERLENHOVE

Inschrijven voor de zomerlessen is niet meer mogelijk. Vanaf 21 augustus is het mogelijk om in te schrijven voor de winterlessen. De huidige leerlingen hebben een gepersonaliseerde uitnodiging per e-mail ontvangen. Wil je nog instromen in de zomerlessen? Stuur dan een e-mail naar info@in2tennis.nl.

WIE ZIJN WIJ?
Graag stellen wij ons voor als tennisschool van TV Merlenhove, In2Tennis. Met een team van professionele tennisleraren verzorgen we de tennislessen voor alle leden van TV Merlenhove, van jong tot oud(-er). Op de pagina ‘leraren’, stellen we ons lerarenteam voor. Indien u, uw zoon of dochter tennisles wil, is dat uiteraard mogelijk en horen wij graag van u!

Heeft u vragen, leuke ideeën en/of een opmerking, dan horen wij het graag via info@in2tennis.nl of bel met Petra Janssen, tel: 0626-470474.

Wij hebben er zin in en zien uw inschrijving graag tegemoet!

RACKETS & SCHOENEN:

Wij werken nauw samen met Matchpoint23 voor de aankoop van rackets en schoenen. Zij zijn gevestigd op de Jan van Goyenstraat 14 in Heemstede. De leden van TV Merlenhove ontvangen een korting van 15% bij een aankoop bij Matchpoint23.