in2tennis logo 2023b

Tenniskampen

Het TENNISKAMP 2024 wordt georganiseerd in de week van maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli 2024

In de eerste week van de zomervakantie organiseert In2Tennis twee fantastische TENNISKAMPEN voor kinderen van 5 t/m 15 jaar op Tennispark Merlenhove in Wandelbos Groenendaal. Met veel tennissen onder begeleiding van professionele trainers zijn dit zeer leuke & leerzame kampen!

De genoemde prijzen zijn inclusief een dagelijkse lunch, een ‘diner’ op woensdag, drinken, tussendoortjes en uiteraard alle fantastische activiteiten die we op en rond de baan organiseren. Ook ontvangen alle kinderen een leuk aandenken aan het kamp.

TENNISKAMP 3 dagen:
HET 3-DAAGSE TENNISKAMP ZIT VOL. INSCHRIJVEN ALS RESERVE IS NOG WEL MOGELIJK.
Het 3-daagse tenniskamp is voor de jonge jeugd van 5 tot en met 7 jaar. In deze 3 dagen wordt hoofdzakelijk met rode ballen gespeeld, zodat techniek gecombineerd kan worden met spelvreugde en succesbeleving. Verdeeld over de dag wordt gemiddeld 3 uur getennist, de overige uren worden verdeeld tussen eten, spelen, drinken en andere activiteiten.
Elke dag krijgen de kinderen een lekkere lunch en natuurlijk vergeten we de tussendoortjes en de ijsjes niet! We eindigen dit tenniskamp op woensdag 24 juli met een heerlijk ‘diner’.

Uiteraard wordt er veel getennist, maar plezier en gezelligheid is zeker zo belangrijk!
Superleuk als je samen met je vriendje of vriendinnetje meedoet, ook als deze nog nooit getennist heeft!

Datum : Maandag 22 juli t/m woensdag 24 juli 2024.
Tijden  : Maandag en dinsdag van 9.00 tot 17.00 uur en op woensdag van 10.00 tot 17.00 uur i.v.m. het diner.
Kosten : € 189,- (incasso is verplicht)
N.B. Bij opgeven van broertjes en zusjes ontvangt u 10% korting op het totaalbedrag. Graag aangeven op het inschrijfformulier. De 10% korting wordt verwerkt voordat geïncasseerd wordt.

TENNISKAMP 5 dagen:

Het 5-daagse tenniskamp is voor de recreatieve én gevorderde tennisser van 8 tot en met 15 jaar. Dagelijks wordt gemiddeld 4 uur getraind onder begeleiding van professionele tennisleraren op de buitenbanen van Merlenhove. De kinderen maken hierdoor een grote sprong in hun ontwikkeling op de tennisbaan. Het tennissen wisselen we af met andere activiteiten op of buiten het park. Dagelijks wordt er een heerlijke lunch verzorgd en ook de tussendoortjes vergeten we niet. Op woensdag is er een ‘diner’ op Merlenhove.

Datum : Maandag 22 t/m vrijdag 26 juli 2024
Tijden : Ma, di & do van 9.00 tot 17.00 uur. Woe van 10.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.
Kosten : € 289,-  (incasso is verplicht)
N.B. Bij opgeven van broertjes en zusjes ontvangt u 10% korting op het totaal bedrag. Graag aangeven op het inschrijfformulier. De 10% korting wordt verwerkt voordat geïncasseerd wordt.

Belangrijk: Gezien de ervaringen van de afgelopen jaren willen wij graag vermelden dat, indien de kampen onverhoopt afgezegd moeten worden of enige dagen van de kampen door overmacht niet door kunnen gaan, we de resterende dagen minus de kosten terugbetalen.

Wilt u meer informatie of iets vragen? Dan kunt u een mail sturen naar info@in2tennis.nl of bellen naar Petra Janssen 0626-470474.

Groeten van het Tenniskamp Team